Acasă Eveniment Trășculescu : ”Oprișan apelează la metodele sale preferate: minciuna și fuga de...

Trășculescu : ”Oprișan apelează la metodele sale preferate: minciuna și fuga de răspundere”

139
0
Reclama

In loc sa se implice in identificarea de solutii pentru rezolvarea cat mai urgenta a problemei celor peste 4000 de oameni izolati din Spulber si Nereju, Marian Oprisan apeleaza la metodele sale preferate: minciuna si fuga de raspundere. Dupa ce in anul 2011, Marian Oprisan nu a aprobat nici un leu pentru continuarea lucrarilor la DJ 205 D, dar a decontat din banii publici petrecerile megalomanice in Piata Unirii, el are acum tupeul sa paseze responsabilitatea, ca si cum altcineva, si nu Consiliul Judetean, ar avea in grija drumurile judetului.

Ii reamintesc lui Marian Oprisan ca, la initiativa sa, CJ Vrancea a imprumutat in 2008 peste 25 milioane de euro pentru reabilitatea DJ 205 D. Doi ani mai tarziu, in 2010, Marian Oprisan se lauda in propriul raport de activitate de la Consiliul Judetean, ca investitia de 167 milioane de lei „este realizata in proportie de peste 60%”, incluzand aici lucrarile de aparare de maluri, regularizari de curs si indiguiri.

Reclama

Sunt convins ca majoritatea cetatenilor judetului, cu atat mai mult oamenii izolati din Spulber si Nereju, se intreaba cum este posibil ca un drum judetean sa se naruie ca un castel de nisip la prima viitura, in conditiile in care fiecare kilometru a costat cat pentru o autostrada?

Nu in ultimul rand, il intreb pe Marian Oprisan, cand a mintit? In 2010, cand s-a laudat cu „realizarile marete” si cele 60% din DJ 204 D finalizate, sau astazi, cand se plange ca din lipsa fondurilor, DJ 205 D este reabilitat doar in proportie de 37,6%?

Oricare ar fi raspunsul, ii solicit presedintelui CJ Vrancea sa se abtina de la politizarea subiectului, cel putin din respect pentru miile de oameni izolati de la Spulber si Nereju. Ei nu astepta de la factorii de raspundere – in cazul de fata autoritatile judetene – discursuri sforaitoare si aparitii la TV, ci vor normalitate si o mana de ajutor.

Deputat ALIN TRASCULESCU

Presedinte PDL Organizatia Vrancea – declarație de presă

Articolul precedentJudecătorii au explicat de ce nu l-au condamnat pe Andrei Plăcintă la închisoare cu executare cu închisoarea / UPDATE: Motivarea integrala
Articolul următorDragoș Mircea oficial prefectului județului
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns