Trei întâlniri cu contribuabilii organizate în decembrie

Filed under Economie

Vineri, 15 decembrie, începând cu ora 10.00  la nivelul Serviciului Fiscal municipal Adjud şi Serviciului Fiscal orăşenesc Panciu vor fi organizate întâlniri dedicate contribuabililor unde specialişti din cadrul birourilor asistenţă contribuabili vor oferi lămuriri legislative cu privire la noutăţile şi modificările intervenite în legislaţia fiscală.

Noutăţile şi modificările intervenite în legislaţia fiscală vor fi prezentate de inspectorii din cadrul Biroului Asistenţă Contribuabili, şi marţi, 19 decembrie, începând cu ora 10.00, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, sala de sedinţe de la etajul I.

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare  la numerele de telefon 0237/236.600 interior 326 pentru întâlnirea de la sediu, 0237/642480 pentru întâlnirea de la sediul S.F.M. Adjud şi 0237/275633 pentru întâlnirea de la sediul S.F.O. Panciu.

Întâlnirile se doresc a fi unele active în care contribuabilii pot adresa întrebări funcţionarilor din cadrul instituţiei noastre pentru clarificarea tuturor aspectelor de interes pentru aceştia.

 

 

 

Compartiment comunicare

Lasă un răspuns