Acasă Eveniment Trei noi sesiuni de proiecte deschise de GAL Siretul Verde – comunicat...

Trei noi sesiuni de proiecte deschise de GAL Siretul Verde – comunicat de presa

144
0
Reclama

Incepand de astazi, 18 martie, Grupul de Actiune Locala Siretul Verde primeste cereri de finantare pentru trei masuri din Planul de Dezvoltare Locala a teritoriului si anume: Formare profesionala, informare si difuzare de cunostinte (Masura 4.111), Instalarea tinerilor fermieri (Masura 4.112) si Modernizarea exploatatiilor agricole (Masura 4.121).

 

Reclama

Astfel, in perioada 18 martie -26 aprilie, GAL Siretul Verde primeste la sediul din Focsani, bdul Independentei nr. 25, cereri de finantare pentru furnizarea de servicii de Formare profesionala, informare si difuzare de cunostinte, solicitantii avand la dispozitie maximum 15.000 euro. De asemenea, sunt disponibili 127.000 euro pentru proiecte de instalare a tinerilor fermieri, in valoare maxima pe 25 000 euro/exploatatie. In ceea ce priveste modernizarea exploatatiilor agricole, fondurile totale disponile pentru Masura 4.121 sunt de 167.050 euro, iar valoarea maxima acceptata pentru un proiect este de 75.000 euro.

 

In mod obligatoriu, toate proiectele trebuie sa fie implementate in teritoriul GAL Siretul Verde, si anume intr-una din localitatile Ruginești, Pufești, Mărășești, Garoafa, Vânători, Biliești, Suraia, Vulturu (judetul Vrancea) sau Movileni (judetul Galati). De asemenea, solicitantii trebuie să îndeplineasca cerințele de conformitate și eligibilitate mentionate în Fișa Masurii și  Ghidul Solicitantului aferent fiecarei măsuri, care sunt publicate pe site-ul GAL Siretul Verde, www.siretulverde.ro.

 

Depunerea proiectelor aferente celor trei masuri se poate face zilnic, intre orele 10.00-15.00, la sediul din Focsani, bdul Independentei nr.25. Termenul limită al depunerii cererilor de finantare pentru această sesiune este vineri, 26 aprilie, ora 12:00, conform anunţului disponibil pe pagina de internet a GAL Siretul Verde, www.siretulverde.ro.

 

 

GAL Siretul Verde

            Departamentul Comunicare si Relatii Publice

Articolul precedentTânăr vrâncean dispărut în Dunăre
Articolul următorBugetul Focșaniului dezbătut cu cetățenii
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns