Acasă Social TVR 3 face înscrieri pentru emisiunea-concurs „Vocea populară”, ediţia a IIa

TVR 3 face înscrieri pentru emisiunea-concurs „Vocea populară”, ediţia a IIa

545
0
Reclama

Canalul TVR 3 prin Studioul TVR Iaşi organizează ediţia a II a a emisiunii-concurs „Vocea populară”. Pentru regiunea Moldovei programul include 15 emisiuni televizate în care interpreţii fiecărui judeţ îşi pot demonstra talentul în încercarea de a ajunge în marea finală.

TVR Iaşi organizează o preselecţie la nivelul întregii regiuni în perioada 7- 17 martie 2011. Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0232-210.444 până la data de 17 martie. Preselecţia va avea loc pe data de 20 martie, în Sala Studio TVR Iaşi, între orele 9.00 – 14.00.

Reclama

La preselecţie se pot înscrie interpreţi vocali de muzică populară din zona Moldovei, cu vârsta cuprinsă între 16 şi 30 de ani care nu sunt sub contract cu orchestre sau ansambluri folcorice profesioniste.

În urma etapei judeţene vor fi aleşi câte trei reprezentanţi pentru fiecare din judeţele Moldovei: Bacău, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea. Finaliştii fiecărui judeţ din Moldova se vor întrece în două semifinale care vor desemna câştigătorul regiunii. Acesta va participa, alături de ceilalţi patru finalişti din ţară (TVR Timişoara, TVR Cluj, TVR Craiova şi TVR Târgu-Mureş) la marea finală de la Bucureşti.

Informatii furnizate de biroul de Marketing TVR Iasi

Lasă un răspuns