Acasă Sport UMO Serv participă la ediția XVa Turneului Internațional de Judo Memorialul ”AUREL...

UMO Serv participă la ediția XVa Turneului Internațional de Judo Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”

554
0
Reclama

Sâmbătă 11 Noiembrie 2017, începând cu orele 9, va avea loc în Sala Sporturilor din Focșani ediția cu numărul XV a Turneului Internațional de Judo Memorialul ”AUREL CÎMPEANU”. Evenimentul este organizat în memoria lui Aurel Cîmpeanu, antrenorul vrâncean care a avut mari performanțe, acesta pregătind în decursul carieriei sale unii dintre cei mai reprezentativi judoka ai Vrancei și ai României.

Memorialul este organizatde CSM  Focșani 2007 și Asociația Județeană de Judo Vrancea, în colaborare cu ASOCIAȚIA DE SECURITATE și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, cu sprijinul LPS Focșani, CSS Focșani și al Clubului Sportiv Unirea Focșani. Șiîn acest an competiția sportivă are onoarea de a-i avea alăturipe sponsorii UMO Serv, ARTIFEX, PANDORA Prod, și această ediție fiind susținută de Primăria Municipiului Focșani. De menționat și ajutorul dat competiției de Carrefour Focșani, Conf BinaleMălinoiu, Crama Gîrboiu și Altdorf Tehnik.

Reclama

Dacă turneul organizat în anul 2016a fost cea de-a treia ediție de nivel internațional, cu 445 de sportivi de la 39 de cluburi din țară și cinci din străinătate, și în acest anorganizatorii, sponsorii împreună cu toți cei implicați vor păstra nivelul internațional al competiției.Astfel, în cadrul Memorialului ”AUREL CÎMPEANU” ediția 2017,va avea loc un turneu internațional de judo cu sportivi invitațide la cluburi de tradiție din România, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Bosnia Herzegovina, Polonia, Italia și Franța pentru băieți la categoriile U14, U16 și U18. Va fi organizat și un turneu de judo pentru fetela categoriile U14 și U16,iar anvergura competiției fiind la un nivel ridicat și anul acesta prin organizarea unui turneu de tip OPEN pentru seniori, confirmând-și prezența sportivi de prestigiu din țară și străinătate.

Invitatul special al organizatorilor este multiplul campion european și mondialGEORGII ZANTARAIA,unul dintre cei mai valoroși și spectaculoși reprezentanți ai judoului mondial.

De asemenea, printre invitații speciali ai organizatorilor sunt Lucian Grigoropol, fondatorul primei școli de judo din Vrancea, dar și Hamza Karimov, vicepreședintele Federației Române de Judo.

Intrarea este liberă pentru toți cei care sunt pasionați de judo,dar și pentru cei ce sunt împătimiți ai sportului, în general.

Scopul declarat al organizatorilor constă în determinarea tinerilor să aleagă sportul și implicit un mod de viață sănătos în detrimentul multiplelor tentații ale zilei de astăzi. Frumusețea judoului, importanța invitaților și anvergura competiției sunt motive temeinice pentru aceștia să se alăture acestui eveniment sportiv de mare excepție ce va avea loc în Municipiul Focșani.

Articolul precedentProgram audiențe finanțe
Articolul următorPoliția vrânceană informează!
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns