Acasă Politica Un nou pas spre secesiune, visul de aur la baronului! – comunicat...

Un nou pas spre secesiune, visul de aur la baronului! – comunicat de presa

202
0
Reclama

La fel ca și absența baronului Marinel de  la evenimentul dedicat Zilei Naționale, de la Focșani, inversarea culorilor pe cocardele tricolore, împărțite de reprezentanții guvernării PSD-PNL, reprezintă o insultă la adresa participanților la manifestare și, în general, a vrâncenilor.

În urmă cu un an, baronul Oprișan făcea referire, în public, la Republica Vrancea,  al cărei cărei președinte, pe viață, se visa. Iată că acum, pe 1 decembrie 2013, după ce Ponta și Dragnea i-au dat pe mână ceea ce a mai rămas din județ, slugile sale apropiate i-au mai făcut o surpriză: un steag propriu pentru viitoarea feudă pe care urmează s-o stăpânească.

Reclama

Un nou pas spre secesiune, visul de aur la baronului!

 Lăsând gluma amară la o parte, ceea ce s-a întâmplat de Ziua Națională la Focșani reprezintă exact esența guvernării PSD-PNL: aroganță, nesimțire și lipsă de respect față de cetățeni și față de simbolurile sfinte ale poporului român. Este cu atât mai grav cu cât aceste lucruri se întâmplă în orașul Micii Uniri de la 1859 și la câțiva kilometri distanță de Mărăști, Mărășești și Oituz, Triunghiul de foc al rezistenței românești din 1918.

Drept care, în numele tuturor vrâncenilor care, la fel ca și mine, s-au simțit ofensați de  lipsa de respect de care au dat dovadă organizatorii evenimentului, pretind scuze publice de la  principalii vinovați, prefectul Kanty Popescu, baronul Marian Oprișan, primarul Decebal Bacinschi și șeful Direcției pentru Cultură, Traian Negulescu.

Băieți, lăsați aroganța,  fiți bărbați și recunoașteți că ați greșit!

 

Ionuț Filimon

                                                             Președinte al Organizației de Tineret a PDL Vrancea

 sediul pdl

Lasă un răspuns