Uniunea Social Liberală este o forță unitară – Comunicat

Filed under Politica

Mitingul comun, care a urmat congreselor extraordinare ale celor trei partide componente ale USL, din 7 aprilie, a arătat unitatea, forţa şi determinarea noastră. Am dovedit că suntem mai puternici şi mai uniţi ca niciodată pentru că avem un obiectiv comun, pentru că suntem într-un razboi deschis cu un adversar fără limite şi fără scrupule. Uniunea Social Liberală va câştiga detaşat alegerile locale în ţară, în judeţul Vrancea, dar şi în municipiul Focşani, în timp ce PDL-ul pierde teren în fiecare zi. Sâmbătă, delegaţia Vrancea a PNL a votat unanim, alături de colegii de la PSD şi PC, pentru interzicerea colaborării cu PDL şi Traian Băsescu. 50 de delegaţi liberali, primari, consilieri judeţeni, şefi de organizaţii ai partidului din judeţ au votat pentru nominalizarea lui Crin Antonescu la Preşedinţia României şi a lui Victor Ponta pentru Prim Ministru al ţării.

Nicio altă alianţă sau formulă de coaliţie politică nu a trecut vreodată în ultimii 20 de ani printr-un proces atât de complex de desemnare a candidaţilor. USL a reuşit din acest punct de vedere o mare performanţă, armonizarea poziţiilor a trei partide, sub umbrela unei structuri de peste 50 de procente. Avem candidaţi comuni peste tot unde ne-am propus. Odată încheiat procesul de atribuire a candidaturilor, intrăm în linie dreapta şi mergem împreună să câştigăm alegerile. Uniunea Social Liberală este determinată să pună capăt guvernării dezastruoase a regimului Băsescu.

Miza acestor alegeri nu este una locală, ci una politică şi avem împreună un obiectiv comun şi o datorie. Datoria de a scăpa România de această putere coruptă, clientelară şi incompetentă. Sâmbătă, 7 aprilie, alături de cei 10.000 de participanţi, la Complexul Expoziţional „Romexpo” din Bucureşti, la evenimentul naţional al USL, am demonstrat FORŢA şi PUTEREA noastră.

 

 

Presedintele PNL Vrancea

deputat Nini Săpunaru

Lasă un răspuns