Acasă Invatamant Universitatea „Andrei Şaguna” caută 100 de formatori

Universitatea „Andrei Şaguna” caută 100 de formatori

70
0
Reclama

În perioada 07 – 25 martie 2011, Universitatea „Andrei Şaguna” organizează selecţie pentru 100 de formatori, pentru constituirea echipei din proiectul “Formarea Continuă a Profesorilor de Matematică şi Ştiinţe Economice în Societatea Cunoaşterii”. Proiectul, având ca parteneri Universitatea „Petre Andrei” din Iaşi, SIVECO România şi Centrul pentru Dezvoltare şi Inovare în Educaţie, a fost lansat la începutul acestui an şi are ca obiectiv formarea și dezvoltarea competențelor cadrelor didactice din domeniile Matematică și Științe economice, de a elabora și implementa un curriculum integrat la decizia școlii, interdisciplinar, pentru matematică și științe economice, și dezvoltarea profesională continuă a acestora pe componenta instruirii diferențiate a elevilor.

Cadrele didactice selectate vor urma un program de formare care va cuprinde două module de curs, iar ulterior, la absolvirea programului vor primi atestate acreditate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, purtătoare a 50 de credite profesionale transferabile. După primirea atestatelor profesionale, formatorii vor desfăşura activităţi de formare a grupului ţintă al proiectului, alcătuit din 5.000 de cadre didactice din mai multe judeţe, printre care şi Vrancea. Înscrierile se pot face până la data de 25 martie 2011, ora 16.00, trimiţând dosarul de înscriere în format electronic la adresa de e-mail proiect@andreisaguna.ro, menţionând la subiect formator POSDRU/87/1.3/S/63698.

Reclama

Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.andreisaguna.ro, în secţiunea dedicată proiectului cu finanţare POSDRU (Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane). Persoană de contact: Lect. univ. drd. Nicu Ionel Sava – Secretar de proiect, tel. 0735.880.563. De menţionat că pe toată perioada implementării, formatorii vor fi angajați de către Universitatea“Andrei Șaguna” din Constanța, cu o retribuție lunară de 3.400 lei şi vor fi dotaţi cu laptopuri pentru a beneficia de condiţiile necesare unei dezvoltări profesionale eficiente.

Articolul precedentLocuinţele „stranierilor” o pradă uşoară pentru hoţi
Articolul următorSeniorul Diaconu, cu poliţia la uşă pentru audieri în „Dosarul corupţiei”
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns