Acasă Politica UNPR VRANCEA cinsteste veteranii de razboi

UNPR VRANCEA cinsteste veteranii de razboi

203
0
Reclama

29 aprilie este o zi plina de incarcatura emotionala si spirituala, in care ii comemoram si omagiem pe cei care au fost aparatori ai tarii si
ai interesului national. Cu aceasta ocazie, presedintele UNPR Vrancea, deputatul Murgu Neagu va oferi in cadrul festivitatilor dedicate Zilei Veteranilor de Razboi, diplome drept recunostinta veteranilor. ,,Dumneavoastra sunteti eroii Romaniei, imaginea vie a participarii noastre la cel de-al II-lea razboi mondial, oameni care purtati in suflete si pe trupuri cicatricile sapate de gloante. Sunteti parintii si bunicii generatiilor tinere de astazi. Sunteti cei carora tara, gratie admiratiei si profundului respect, va dedica acest an – „2015 – Anul Veteranilor de Razboi”!”, a transmis deputatul Murgu Neagu.
UNPR, prin presedintele sau vicepremierul Gabriel Oprea va fi alaturi de Armata Romana si de rezervistii acesteia care au scris istoria acestei tari.,,Ca militar al Armatei Romane, ca demnitar al statului, in toate functiile publice pe care le-am detinut, am luptat pentru recunoasterea meritelor bravilor nostri soldati care si-au riscat viata in numele idealurilor si ale intereselor Romaniei. Impreuna cu toti colegii mei din neagu murguUniunea Nationala pentru Progresul Romaniei avem ca tel sa-i rasplatim pe cei care fac cinste si onoare Romaniei si luptam in continuare pentru solutii legislative si financiare menite cresterii calitatii vietii veteranilor, a invalizilor si vaduvelor de razboi. Si asa cum dumneavoastra, pe front, nu v-ati lasat camarazii in urma, asa si noi avem astazi datoria de a va sprijini si de a va oferi neconditionat respectul si pretuirea noastra”, a spus presedintele UNPR, General(r)  Gabriel Oprea.

Reclama

Lasă un răspuns