Acasă Comunicate de presa USL a interzis afisajul electoral in Vrancea – comunicat de presă...

USL a interzis afisajul electoral in Vrancea – comunicat de presă Florin Mihail Secară

32
0
Reclama

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a interzis primarilor USL din judet sa permita bannerele electorale ale adversarilor politici pe teritoriul localitatilor lor. Surse politice ne-au confirmat ca „directiva” le-a fost adusa la cunostinta primarilor ieri, intr-o intalnire a staff-ului de campanie USL.

 

Reclama

De altfel, in municipiul Focsani a fost deja interzis inca de saptamana trecuta „afisajul electoral de orice fel amplasat prin lipire, vopsire, agatare sau prin orice alta modalitate”, cu exceptia celor 7 amplasamente apeciale amenajate de Primarie. Partidele de opozitie au catalogat drept un abuz grosolan hotararea adoptata saptamana trecuta de Consiliul Local, cu atat mai mult cu cat aceasta contravine prevederilor legii 35/2008, potrivit careia „in alte locuri decat cele special amenajate, afisajul electoral este permis cu acordul proprietarilor sau, dupa caz, al detinatorilor”.

Florin Mihail Secara, candidatul ARD in Colegiul 6 Adjud pentru Camera Deputatilor, spune ca interzicerea bannerelor electorale este o masura total ilegala si antidemocratica. „Este un act abuziv, transmis pe linie politica, care incalca legea si pe care nu o vom lasa nesanctionata. Observ ca Oprisan se erijeaza din nou in jupanul judetului, interzicand explicit prin ordin campania electorala”, a declarat Florin Mihail Secara.

Biroul de presa

Florin Mihail Secara, candidat ARD Colegiul 6 Camera Deputatilor

Articolul precedentSorin Hornea candidat sprijină parcursul de performanţă al gimnastei Diana DAMIAN – comunicat de presă
Articolul următorGigacaloria, motiv de campanie electorală – comunicat de presă Sorin Hornea
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns