Acasă Eveniment USL- istul Pavel Constantin – patron de abator in Homocea – a...

USL- istul Pavel Constantin – patron de abator in Homocea – a incercat sa-i provoace un accident grav candidatului ARD Florin Secară – comunicat de presă

251
0
Reclama

Pavel Constantin, patronul abatorului din Homocea, membru activ PSD, omul de incredere al candidatului USL Victor Roman, aflat in grupul de coordonare a campaniei acestuia in zona Adjud, continua agresarea candidatului ARD Florin Secară pentru Colegiul Adjud-Panciu.

 

Reclama

Astazi, 6 decembrie, la ora 21.00, autoturismul marca Mercedes B 30 PAL, condus de Pavel  Constantin, a blocat autoturismul in care se afla Candidatul ARD Florin Secară, incercand sa-l împingă in şant! Agresorii au inceput scandalul chiar in fata sediului Politiei Adjud, cu injuraturi si amenintari cu moartea!

 

Florin Secara s-a refugiat in Statia OMV Adjud, nedorind sa se provoace un accident cu urmari grave in trafic. Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere OMV.

 

Agresiunea a fost reclamata la Politia Adjud, care a trimis un echipaj sa-l urmareasa pe Pavel, care a fugit de la locul agresiunii, si faca cercetari.

 

Reamintim ca acest Pavel Constantin mai are reclamatii la Politie pentru comportament huliganic.

 

 

Biroul de presa

Florin Mihail Secara, candidat ARD Colegiul 6 Vrancea, Camera Deputatilor

 

Lasă un răspuns