Utilaje de deszapezire imprumutate de la alte judete pentru a debloca drumurile

Filed under Eveniment

Viscolul din ultimele zile parca nu ne mai lasa sa respiram. Pentru a face fata situatiei destul de grave, prefectul judetului a cerut ajutor de la judetele invecinate. Solicitarea a fost făcută după ce pe mai multe sectoare de drumuri naționale au apărut blocaje în trafic, iar reprezentanții firmei care asigură deszăpezirea nu au mai făcut față situației. „Consider că firma care a câştigat licitaţia pentru serviciul de deszăpezire a fost depăşită. Au fost sectoare de drumuri naţionale unde oamenii au stat blocaţi în zăpadă şi nu au fost suficiente freze care să fie trimise în teren pentru a remedia problemele. De nenumărate ori s-a solicitat intervenţia firmei care asigură deszăpezirea, iar ultima soluţie găsită a fost aceea să cerem sprijin tot de la stat, mai exact de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi. În momentul de faţă pe drumurile naţionale din Vrancea acţionează şase autofreze de la Secţiile Naţionale de Drumuri din Bacau, Iaşi, Bârlad, Vaslui şi Piatra Neamţ şi urmează să mai intervenim cu încă una de la Bacău”, a declarat Sorin Hornea, prefectul judeţului Vrancea. In acest moment in judetul Vrancea sunt blocate urmatoarele drumuri :

DN 23 – Focsani – Gologanu – Ciorasti

DN 23 B – Maicanesti – Ciorasti

DN2N – Bogza – Dumbraveni

DJ 202 E – Sihlea – Voetin

DJ 202 F – Balesti – Mircesti

DJ 204 B – Tataranu – Maicanesti

DJ 204 E – E 85 – Ciuslea Doaga

DJ 204 F – Haret -Panciu

DJ 204 D – Focsani – Suraia

DJ 204 E – Mircesti – Radulesti

DJ 205 H – Domnesti – Paunesti

Soferii care sunt nevoiti sa plece la drum in aceasta perioada sunt rugati sa se informeze inainte de stare drumurilor pentru a evita sa ramina blocati in nameti. Se pot apela urmatoaagenda.rorele numere de telefon pentru informatii despre starea drumurilor :
la Dispeceratul DRUMURILOR NATIONALE dupa cum urmeaza :
Dispecerat central 0237216059 pentru toata reteaua de drumuri nationale din judet;
Dispecerat baza Adjud 0237641895 pentru DN2 de la Tisita pana la limita cu judetul Bacau, DN11A;
Dispecerat baza Focsani 0237225893 pentru DN2 de la Tisita pana la limita cu judetul Buzau, DN2L, DN2M, DN2N, DN2D, DN23, DN23B, DN23A;

Lasă un răspuns