Acasă Eveniment Violată la bătrîneţe

Violată la bătrîneţe

32
2
Reclama

O bătrînă a fost batjocorită fără milă de un tînăr. Atît violatorul cît şi victima au mers miercuri la o pomană. La plecare agresorul a urmărit-o pe bătrîna de 81 de ani din Panciu şi a observat că aceasta locuia singură. A lăsat-o să intre în casă şi apoi a intrat şi el. Ca să nu ţipe violatorul i-a pus mîna la gură şi şi-a bătut joc de ea mai multe ore. Victima a fost găsită în stare de şoc şi plină de sînge de o vecină care a venit în vizită. Aceasta a anunţat poliţia şi salvarea. În urma verificărilor şi a declaraţiilor date de victimă poliţiştii au reuşit să îl identifice pe violator. Acesta a fost prins aseară în localitatea Orbeni, judeţul Bacău unde îşi are domiciliul. În luna ianuarie a acestui an băcăuanul a fost eliberat din puşcărie unde a ispăşit o pedeapsă tot pentru viol. Acum agresorul a fost introdus pe bază de ordonanţă în arestul IPJ Vrancea, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Reclama
Articolul precedentVrancea – spaima traficanţilor de ţigări
Articolul următorPD-L strînge semnături pentru candidaţii la europarlamentare

2 COMENTARII

  1. In acest post nu pot specifica decat faptul ca atunci cand un om nu are minte, de ce ii ceri minte? Parerea mea despre acest articol este faptul ca atunci cand oamenii nu au ce face, ar trebui pusi la racoare FOARTE multi ani, pentru a-si da seama ca au ce face (ma refer la ceva util, si nu ceva ‘bad’). Cu toate acestea sunt unii „oameni” care dupa multi ani de racoare se intorc la faptele lor, de ce …?, pentru ca le este prea cald afara, si doresc un pic de racoare (altii mai destepti alegand sa isi cumpere un simplu sistem de aer conditionat)

  2. Si ne mai asteapta pe viitor NOUL COD PENAL cu pedepse mai mici!!!! Ce sa mai speram in siguranta, daca astazi traiul in penitenciar nu mai este ceva greu pentru cei care au mai facut puscarie si nu se feresc sa comita noi fapte penale pentru care, daca vor fi prinsi, sa intre din nou la puscarie unde au Tv, masa, camera, etc. Astept ca o sotie de senator sa fie victima unui asemenea retardat si sa vad atunci ce fel de legi se vor da.

Lasă un răspuns