Acasă Comunicate de presa „VRANCEA TROPHY – TROFEUL CONSILIULUI JUDEŢEAN VRANCEA”

„VRANCEA TROPHY – TROFEUL CONSILIULUI JUDEŢEAN VRANCEA”

24
0
Reclama

Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judeţean Vrancea”,  turneu de tenis de mare tradiţie, competiţia sportivă cu cea mai mare anvergură din Vrancea, este oferit iubitorilor de tenis de Consiliul Judeţean şi Federaţia Română de Tenis, care mai au alături  CS Unirea, Tenis Club Focşani, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea, Primăria Focşani. Directorul de turneu va fi directorul de turneu al anului în Europa, în 2012, fosta mare campioană Florenţa Mihai, după ce, în ediţia anterioară a „Vrancea Trophy”, cea din 2011, domnia sa a fost alături de eveniment din postura de reprezentant al FRT. „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judeţean Vrancea”, se va desfăşura pe terenurile din Complexul sportiv Milcovul. Startul va fi dat la 29 iunie, când vor intra în concurs sportivii din calificări care îşi vor disputa până la 1 iulie locurile ce permit intrarea pe tabloul principal. În competiţia propriu-zisă, care va începe la 2 iulie, vor intra în cursă 32 de concurenţi la proba de simplu şi 16 perechi în proba de dublu, sportivi proveniţi din întreaga lume. Spectatorii focşăneni vor putea vedea la lucru, între cei 32 de sportivi de pe tabloul principal, şi tenismeni focşăneni cărora le pot fi oferite două wild card-uri din partea organizatorilor. Acestora li se vor adăuga alţi tenismeni români care, eventual, vor promova din calificări şi pe care organizatorii îi doresc în număr cât mai mare, atât pentru a-şi testa valoarea într-o competiţie de înalt nivel, cât şi pentru a câştiga experienţă internaţională.

„Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judetean Vrancea”, unul dintre cele 9 turnee futures din circuitul masculin FRT PRO CIRCUIT în 2013, are premii în valoare de 10.000 de dolari, oferiţi de Consiliul Judeţean Vrancea.

Reclama

Organizatorii „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judetean Vrancea” au elaborat afişul competiţiei – imaginea alăturată, ce are în centrul său, ca un omagiu adus performanţelor sportive ale acestuia, pe fostul mare tenisman român Adrian Voinea, fost component al echipei de Cupă Davis a României, format ca sportiv pe terenurile Complexului Milcovul de regretatul profesor George Bucuroiu, iniţiatorul turneului de la Focşani!

 

Articolul precedentAsigurare masuri de ordine publica – comunicat de presa jandarmi
Articolul următorAschiuta
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns