Acasă Social Weekend în flăcări

Weekend în flăcări

215
0
Reclama

În numai 48 de ore pompierii vrânceni au fost solicitaţi să intervină la 8 situaţii de urgenţă…

Incendiu la o bucătărie din localitatea Dumbrăveni

Reclama

În urma incendiului au ars cca. 30 mp din acoperişul bucătăriei construit din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, obiecte de mobilier (un pat şi o masă), deşeuri din hârtie şi un perete din lemn pe o suprafaţă de cca. 10 mp. Cel mai probabil incendiul s-a datorat unui sistem de gătit (sobă) amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile.

Incendiu la un autoturism în municipiul Focşani

Datorită intervenţiei prompte a pompierilor militari, pagubele au fost limitate la arderea a cca. 10 cm conductor electric din zona alternatorului. Cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de un scurtcircuit electric datorat unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Incendiu la o magazie în localitatea Urecheşti

În urma incendiului a ars o magazie din lemn cu învelitoare din lemn şi plăci de azbociment pe o suprafaţă de cca. 200 mp situată în mijlocul unei plantaţii de viţă de vie. Cauza şi împrejurarea care au dus la producerea incendiului sunt în curs de stabilire.

Incendiu la viţă de vie pe raza oraşului Panciu

În urma incendiului a ars cultura de viţă de vie pe o suprafaţă de aproximativ 2,5 ha, fiind afectaţi cca. 5000 butuci viţă de vie şi a ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de cca. 0,3 ha. Cel mai probabil, incendiul s-a datorat fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Incendiu la două anexe în oraşul Panciu

În urma incendiului au ars acoperişul unui grajd, confecţionat din lemn şi învelit cu plăci de azbociment, pe o suprafaţă de cca. 200 mp şi acoperişul unei bucătării de vară confecţionat din lemn şi învelit cu tablă, pe o suprafaţă de cca. 60 mp. Cauza şi împrejurarea care au dus la producerea incendiului sunt în curs de stabilire.

Ardere necontrolată lichidată în cartierul Burcioa municipiul Adjud

Evenimentul s-a soldat cu arderea a cca. 4 ha vegetaţie uscată.

Valiză suspectă în municipiul Focşani

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani care a asigurat măsurile specifice de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă până la clarificarea situaţiei de către organele abilitate.

Intervenţie pentru protecţia mediului

În data de 22.06.2009, în jurul orei 03.30, un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud a intervenit pe E 85, în apropierea localităţii Călimăneşti, pentru degajarea şi spălarea carosabilului de scurgeri de ulei şi carburant rezultate în urma unui accident rutier.

Lasă un răspuns