Acasă Eveniment Ziua copilului, sarbatorita de Directia pentru Sport prin actiuni sportive si competitii

Ziua copilului, sarbatorita de Directia pentru Sport prin actiuni sportive si competitii

237
0
Reclama

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea a coordonat cateva activitati specifice, menite sa serbeze copiii. „În perioada 01-04.06.2012 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea a organizat, în parteneriat cu diferite instituţii şi structuri sportive, mai multe competiţii/acţiuni sportive prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului”, arata intr-un comunicat de presa directorul executiv al D.J.T.S. Vrancea, Daniel Gongu.

Astfel, de Ziua Copilului a demarat Cupa 1 Iunie- şah pentru seniori şi juniori, la Tabăra Gălăciuc. Competiţia a avut urmatoarea structură:

Reclama

Grupa A – seniori şi juniori peste 14 ani (se omologhează la FIDE şi FR Şah)

Grupa B – juniori legitimaţi sub 14 ani (se omologhează la FR Şah)

Sistem de joc: elveţian, 7 runde. Ritm de joc: 90 min cu 30 sec/mutare (grupa A); 61 min (grupa B)

Pe 1 iunie, la Şcoala Generală din Gologanu a avut loc Cupa Ziua Copilului – tenis de câmp, la care au participat elevi din Comuna Gologanu. Organizatorii competitiei au fost Şcoala Generală Gologanu – învăţător Iarca Constantin, Primăria Gologanu si D.J.S.T. Vrancea. La final, castigatorii au fost premiati de Directia pentru Sport cu rachete si mingi de tenis, tricouri, diplome si trening prezentare.

Tot de Ziua Copilului, dar la Sala de sport L.P.S. Focşani, a avut loc Cupa 1 Iunie – minihandbal, handbal fete, organizata de L.P.S. Focşani – prof. Doina Ene si D.J.S.T. Vrancea. La aceasta competitie au participat 2 echipe ale L.P.S. Galaţi si L.P.S. Focşani. D.J.T.S. Vrancea a asigurat si de aceasta data premierea sportivilor, cu mingi de handbal, tricouri si diplome. Date tehnice:

L.P.S. Focşani – L.P.S. Galaţi juniore IV 22-18

L.P.S. Focşani – L.P.S. Galaţi minihandbal 14-11

Pe 2 iunie, la Biliesti, a avut loc Marea Evadare – mountain bike, eveniment organizat de A.J.S.P.T. Vrancea – profesor Răzvan Lazăr, Primăria Bilieşti, Şcoala Bilieşti si D.J.S.T. Vrancea. Premiile, oferite de aceeasi Directie pentru Sport Vrancea, au constat in cupe, diplome, medalii, tricouri si plachete.

Duminica, 3 iunie, s-a desfasurat Memorialul profesor Grigoraş Valeriu – handbal masculin şi feminin, la Fitioneşti. La evenimentul pus la cale de Şcoala Fitioneşti, Primăria Fitioneşti si D.J.S.T. Vrancea au participat elevii Şcolilor din Moviliţa, Păuneşti, Pufeşti şi Fitioneşti. Premierea, asigurata de D.J.T.S. Vrancea, a constat in mingi de handbal, cupe si diplome.

Mai jos puteti vizualiza cateva dintre clasamente:

Clasament tenis de câmp: Categoria 10 – 12 ani fete:

I Bivolaru Valentina

II Berzacamici Petronela

III Coşug Marimar

Categoria 10-12 ani băieţi :

I Ungureanu Iulian

II Buşilă Mădălin

III Iordăchescu Alex

Categoria 13-14 ani băieţi :

I Filote Alexandru

II Bordei Alexandru

III Gheorghiţă Cătălin

Categoria 14-16 ani băieţi

I Gurguiatu Ionuţ

II Bătrînu Dragoş

III Şăitan Ionuţ

Categoria peste 16 ani :

I Boubătrîn Adrian

II Udria Sorin

III Stoica Marius

Clasament Marea Evadare :

Loc I Nişcoveanu Liviu – Câmpineanca

Loc II Stănescu Dănuţ – Focşani

Loc III Ciobanu Tiberiu – Câmpineanca

Lasă un răspuns