Acasă Arhiva Ziua de 23 iulie, castigatoare la Loteria Bonurilor

Ziua de 23 iulie, castigatoare la Loteria Bonurilor

240
0
Reclama

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea aduce la cunoştinţa contribuabililor că, în data de 16 august 2015 a avut loc extragerea la Loteria bonurilor fiscale la care au participat bonurile fiscale emise în luna iulie. Au ieşit câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 23 iulie cu o valoare de 364 lei.

Potrivit Legii nr. 166/2015 publicată în Monitorul Oficial nr. 460/25.06.2015 la extragerile Loteriei bonurilor fiscale se acordă un număr de maximum 100 de premii. Dacă în urma centralizării bonurilor fiscale se constată depăşirea numărului maxim de 100 de premii se procedează la extragerea aleatorie a unui număr de 100 bonuri câştigătoare din totalul bonurilor din listă.

Reclama

Reamintim că revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, prin depunerea bonului fiscal câştigător, în original, la orice unitate teritorială a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, alături de copia actului de identitate sau a paşaportului titularului bonului şi de o cerere.

Unitatea teritorială a ANAF la care a fost depus originalul bonului fiscal câştigător eliberează titularului bonului o copie care poartă menţiune „conform cu originalul” pe care se înscrie un număr unic de înregistrare.

Important! Plata premiilor se face doar prin virarea sumelor aferente în contul bancar indicat de posesorul bonului fiscal în cererea de revendicare a premiului.

 

 

Biroul comunicare şi servicii internebonuri fiscale

Lasă un răspuns