Acasă Comunicate de presa ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA ISU VRANCEA – comunicat de presă

ZIUA PORŢILOR DESCHISE LA ISU VRANCEA – comunicat de presă

36
0
Reclama

 

Cu ocazia zilei de „Marţi 13 – Ziua Informării Preventive”, porţile subunităţilor de pompieri subordonate Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea s-au deschis pentru a primi vizita celor care au vrut să afle ce înseamnă meseria de salvator. Astfel, au fost pregătite expoziţii cu tehnica şi mijloacele aflate în dotare pentru a fi prezentate celor care ne-au vizitat. Totodată, în cadrul celor trei puncte de informare preventivă au fost distribuite materiale informative cu reguli şi măsuri specifice de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

Reclama

Evenimentul se înscrie în categoria acţiunilor comune iniţiate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România urmare a parteneriatului de colaborare încheiat în luna septembrie a.c. privind derularea în comun a unor campanii cu scopul informării, prevenirii şi conştientizării cetăţenilor asupra pericolelor la care sunt expuşi în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie.

Protocolul, al cărui obiectiv principal este reducerea numărului incidentelor şi, implicit, al victimelor, este primul de acest fel încheiat între I.G.S.U. şi o companie din sectorul energetic din România şi este prevăzut să se dezvolte pe mai multe componente, prima acţiune lansată împreună fiind Campania naţională de informare şi educaţie preventivă “F.O.C. – Flăcările Omoară Copii”.

Obiectivele comune ale Parteneriatul încheiat între I.G.S.U şi E.ON România vizează conştientizarea publicului ţintă, Cetăţeanul fiind un partener extrem de important în procesul de gestionare a situaţiilor de urgenţă. Rolul său devine unul major prin însuşirea şi aplicarea informaţiilor care vin din partea instituţiilor abilitate, în special în sfera asigurării securităţii în utilizarea surselor de energie.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Articolul precedent„Tu decizi! Votează legal!” – comunicat de presă
Articolul următorA început campania electorală: consilierii locali din Focșani vor să ieftinească gigacaloria
Ziar online de stiri si informatii din Vrancea

Lasă un răspuns